Kom tilbage til os


Har du sagt ja til en anden el-leverandør, men har fortrudt - så frygt ej. 
Energinord hjælper dig, og vi betaler et eventuelt opsigelsesgebyr (max. 500 kr.), så du igen kan blive kunde hos os.

 

 

Hvad siger reglerne?

 

Som kunde har du altid 14 dages fortrydelsesfrist, fra aftalen med et andet energiselskab er indgået. Aftalen er indgået i det øjeblik, du enten har underskrevet en kontrakt fysisk eller har bekræftet aftalen digitalt på en hjemmeside eller via en mail. Som regel vil du modtage din ordrebekræftelse på mail, og her kan du se dato for kontraktindgåelse. Er denne dato passeret, så fortvivl ikke, vi sørger for, at du kommer trygt tilbage til Energinord igen.

 

Sådan skifter du tilbage til os

Det er nemt og hurtigt at blive kunde hos Energinord - igen. Vi sparer dig for bøvlet og sørger for, at du igen kan blive kunde hos os.


 KONTAKT KUNDESERVICE

Ring på 7015 1670, og lad vores dygtige kundeservice hjælpe dig tilbage

 FÆRDIG!

Læn dig tilbage, og lad os klare bøvlet for dig

Vær opmærksom

Det er nemt at lade sig overtale af et godt tilbud, og hos Energinord hilser vi altid sund konkurrence velkommen. Desværre oplever vi hver dag, at mange af vores kunder har takket ja til et tilbud fra en konkurrent og nu har fortrudt, da prisen viste sig at være endnu dyrere end den pris, kunden blev lovet. Mange kunder garanteres en billig pris af en sælger, men fordi elprisen kan være svær at gennemskue, kan det også være svært at have det rigtige beslutningsgrundlag, når man er i kontakt med en elsælger i telefonen eller en facer på gågaden eller foran supermarkedet. 

 

Vil du tilbage til et andet elprodukt?

Tænd lys i Uganda

Vi skal hjælpe hinanden. Også i andre hjørner af verden. Fx i Uganda, hvor 80 % af befolkningen ikke har adgang til strøm – og hvor der er mørkt 12 timer i døgnet. Via vores Lys i Afrika-projekt hjælper vi familier i Uganda til ordentligt lys i deres hjem via solcellelamper. Samtidig støtter vi op om øget brug af vedvarende energi i Danmark, da Lys i Afrika-strøm kommer fra nye danske vindmøller.

 

Læs mere

 

 

MarkedsPris med forudsigelighed

Med MarkedsPris følger din pris udviklingen på elmarkedet og er låst fast et kvartal ad gangen. Du kender din pris tre måneder frem, hvorefter den reguleres, alt efter hvordan markedet ser ud. En god løsning for dig, der vægter forudsigelighed, men heller ikke vil binde dig længe ad gangen. 

 

Læs mere

 Billede for klimavenlig strøm

Klimavenlig strøm

KlimaEl er et tilvalgsprodukt, som består af 100 % vandkraft fra Norge. Den mængde strøm, du bruger på det norske vandkraftværk, bliver trukket fra den strøm, vi ellers ville have købt som almindelig strøm produceret på fossile brændstoffer. 

 

 

 

Læs mere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os, og lad os hjælpe dig
tilbage til os

undefined

Ring 7015 1670