undefined  

33.684

LAMPER SENDT TIL UGANDA PR. DECEMBER 2015

   

 

undefined  

4.600

TON CO2 SPARET OM ÅRET PR. DECEMBER 2015

 

Dit bidrag gør en forskel

Pr. december 2015 havde vi sparet miljøet for mere end 4.600 tons CO2 om året alene i Uganda. Vi har udleveret over 33.000 Little Sun-solcellelamper til familier i Uganda.  

 

GIV ET BIDRAG

Køb en LED lampe

Køb en Little Sun-solcellelampe til dig selv eller som en gave, der spreder lys mere end et sted. Den koster 195 DKK.
 

 Køb LAMPEN HER

 

Besøg Lysmesteren

Du kan også opleve projekt Lys i Afrika hos din nærmeste Lysmester. Her kan du købe en solcellelampe til samme pris som i webshoppen.

Find din nærmeste butik

 

Et samarbejde mellem Energinord og JEEP

 

 

Energinord

Med Lys i Afrika har vi hos Energinord mulighed for at bringe vores kerneydelse, strøm og lys til mennesker, der i dag må leve uden. Alle penge, der bliver givet til Lys i Afrika, går ubeskåret til JEEP Folkecenters indkøb og uddeling af solcellelamper i Uganda. Lys i Afrika er ikke en del af Energinords eget regnskab, og vi trækker ingen penge ud af projektet.

JEEP

Græsrodsbevægelsen JEEP, Joint Energy and Environment Projects, kæmper for at forbedre levevilkårene i Uganda. Det gør de bl.a. ved at undervise befolkningen i landbrug, der ikke udpiner jorden, og ved at udbrede komfurer, der kræver mindre brændsel til madlavning. JEEP har også været en del af Lys i Afrika-projektet siden 2010. JEEP står for distributionen af solcellelamperne og underviser desuden befolkningen i, hvordan lampen bruges.

Har du brug for hjælp 
med Lys i Afrika?

Kontakt os og hør mere om Lys i Afrika-strøm

undefined

Ring 7015 1670