FastPris

Med et FastPris-abonnement låser du din elpris i op til seks år og får strøm til en fast lav pris. En god løsning for dig, der vægter økonomisk forudsigelighed.

Læs mere om FastPris

SpotPris

SpotPris afspejler dagsprisen på el og er den optimale løsning for dig, der gerne vil satse og håbe, at markedet udvikler sig til din virksomheds fordel. 

Læs mere om SpotPris 

Energitjek

Første skridt på vejen mod besparelser i energiforbruget er et Energitjek. Vores rådgivere foretager en grundig kortlægning af din virksomhed og rådgiver dig om besparelsesmulighederne.

Læs mere om Energitjek

Energistyring

Fylder din virksomheds energiforbrug for meget på budgettet? Så er det måske tid til at få foretaget et energitjek og afdækket besparelsesmulighederne. Det kan vi hjælpe dig med – du kan f.eks. benytte vores energiovervågningsprogram, der giver dig mulighed for at følge med i udviklingen af virksomhedens energiforbrug.

Læs mere

          Energinord med i
    nyt netværkssamarbejde

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE) er et forum, hvor virksomheders arbejde med bæredygtighed videreudvikles. Netværkets formål er at styrke de deltagende virksomheders konkurrenceevne gennem målrettet indsats i retningen af miljø- og energimæssig bæredygtighed.

NBE er et samarbejde mellem Aalborg Kommune, Hjørring Kommune, kommunernes erhvervscentre, Aalborg Universitet, Energi Nord og en række nordjyske virksomheder.

Tilmeld dig Nyt fra Energinord

Få information on nye erhvervsprodukter, deltag i konkurrencer og få spareråd fra Energinord

 

tilmeld nyt fra energinord